Magiske bryllupshistorier

Mine bryllupsbilleder

Bryllupsbilleder

Som bryllupsfotograf er mit ultimative mål at skabe en behagelig og afslappet atmosfære under hele fotograferingsprocessen. Jeg forstår vigtigheden af at skabe et trygt og naturligt miljø, hvor I kan være jer selv og lade ægte følelser skinne igennem. Jeg vil sørge for, at I føler jer trygge og naturlige foran kameraet, så jeg kan fange ægte følelser og autentiske øjeblikke.

Bryllup på Holckenhavn Slot på Fyn - Bryllupdbilleder - bryllupsfotograf Loveknots

Janne & Ronni

Emilie & Joachim

Lisa & Mark

Marlene & Christian

Astrid & Kim

Pernille & Kenneth

Julie & Kristian

Benedicte & Julius

Stine & Mark

Katja & Mads

Bryllupsbilleder er evige minder

Med mig kan I være sikre på at få smukke bryllupsbilleder, så I har nogle evige minder fra jeres store dag resten af livet. Jeg kender de tilhørende bryllupstraditioner og ritualer, så jeg ved præcis hvornår hvad sker og når jeg skal være klar til at fange de helt rigtige og vigtige øjeblikke, både i kirken, portrætter sammen med familie og venner, brudepar fotoshoot, talerne til middagen og selvfølgelig brudevalsen. Jeg tager både billeder af brudeparret udendørs i by, natur og skov, samt indendørs i kirken eller rådhuset af vielsesceremonien, samt på feststedet af bryllupsfesten. I kan se mine forskellige bryllupspakker her, og vælge den pakke, der passer bedst til jeres ønsker.

Billeder der fortæller historien om jeres dag

Mit fokus er at fortælle historien om jeres bryllup, sådan at man til enhver tid kan føle stemningen, når man ser jeres bryllupsbilleder. Tænk på, at det kun er jeres ringe og bryllupsbilleder I fysisk står tilbage med efter jeres bryllup, derfor er det super vigtigt at vælge jeres fotograf med omhu. Enhver kan trykke på kameraudløseren, men ikke alle har den viden der skal til, for at indfange den helt rette stemning på billederne og de rette øjeblikke. Denne viden får man kun gennem mange års erfaring som bryllupsfotograf. Jeg har prøvet lidt af hvert gennem de sidste mange år, så jeg har en masse gode tips og tricks til hvordan vi får de bedste billeder af jer og jeres bryllupsgæster.

Send en forespørgsel

Overvejer I at booke mig? Eller måske har I allerede besluttet jer?
Udfyld formularen herunder, så vil jeg kontakte jer, så vi kan tale nærmere. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Hvordan skal jeg kontakte jer?

"JAMILA ER BARE SÅ SUPER BEHAGELIG OG DYGTIG AT ARBEJDE SAMMEN MED. HENDES BILLEDER ER IKKE OVERREDIGEREDE, MEN HUN FORMÅR AT SKABE NATURLIGHED, KÆRLIGHED OG SKØNHED, MED HELT ENKLE MIDLER. "

IDA A.

"JAMILA ER HELT FANTASTISK! DER MØDTE OS EN YDERST BEHAGELIG OG ROLIG PERSON, HVILKET VAR RIGTIG DEJLIGT, DA HELE SITUATIONEN GØR, AT MAN HAR FØLELSERNE LIDT UDE PÅ TØJET. "

Malene L.

TUSIND TAK FOR EN RIGTIG DEJLIG DAG. MANGE KOM HEN OG SPURGTE, HVOR VI HAVDE FUNDET DIG. DE SAGDE DU VIRKEDE SÅ FAMILIÆR, VAR NATURLIG, BEHAGELIG OG FADEDE BARE IND. TAK FOR DET, VI ER HELT ENIGE.

Julie H.

"KÆMPE ROS FOR DIN RO OG NATURLIGE TILGANG TIL DET HELE, FLERE GÆSTER HAR OGSÅ KOMMENTERET PÅ HVOR SØD OG VENLIG DU VAR."

Benedicte B.