Ofte stillede spørgsmål

Jeg får ofte spørgsmål fra brudepar omkring både det praktiske ved at have mig som bryllupsfotograf. Her på siden har jeg listet de mest gængse spørgsmål op.

HVORDAN BOOKER VI DIG?

I er velkommen til at kontakte mig her, så vil jeg vende tilbage til jer, som regel i indenfor 24 timer.
Hvis jeg er ledig den dato I ønsker at booke mig, vil jeg sende jer en kontrakt. Når kontrakten er underskrevet og 1. rate på 2.000 kr. er indbetalt, bookes dagen til jer. 1. rate er depositum og refunderes ikke.

 

Hvordan foregår det med betaling?

Ved booking betales 1. rate på 2.000 kr. inden for en uge. Når der er 14 dage til brylluppet, fremsendes en faktura med restbeløbet, som skal være betalt før bryllupsdagen.

 

Hvor i landet kan man booke dig?

Jeg kan primært bookes til bryllupper i Storkøbenhavn.
Det er også muligt at booke mig til øvrige lokationer på Sjælland, dog vil der komme kørselstillæg på efter statens takster (3,70 kr. pr. km, 2022), hvis det ligger længere væk end 25 km fra København.

Hvis lokationen ligger mere end to timers kørsel fra København, vil der komme tillæg på for overnatning på 800 kr. pr. nat (Diamant- og Guldpakken = 2 nætter, Sølvpakken = 1 nat).

Er transport inkluderet i prisen?

Transport er inkluderet, hvis lokationen er i Storkøbenhavn.
Hvis stedet ligger over 25 km fra København, vil der blive tillagt kørselstillæg efter statens takster (3,70 kr pr km, 2022). For et specifikt tilbud, send en besked via kontaktformularen.

 

Kan vi mødes før brylluppet

Hellere end gerne. Jeg mødes med alle mine brudepar online inden bryllupsdagen, for at vi lige kan få hilst på hinanden, samt vendt ønsker og planer for dagen, så vi alle er så godt forberedt som muligt.

 

Får vi en kontrakt?

Ja, kontrakten fremsendes ved booking.

 

Hvad hvis vi har en stram tidsplan?

Hvis I har en stram tidsplan eller eksempelvis ikke vil ønsker at være væk fra jeres gæster i al for lang tid, når I skal have taget parbilleder alene, så kan vi sagtens finde en løsning. Tiden er også afhængig af det praktiske, f.eks. hvor langt er der fra vielsessted til det sted hvor I gerne vil have taget parbillederne. Jeg er fleksibel og tilpasser mig jeres planer.

 

Hvordan leveres billederne

Billederne leveres digitalt i et smukt online galleri, som kun I har adgang til, men som I kan vælge at dele med familie og venner. I får adgang til at downloade alle billeder i fuld opløsning, der er egnet til fremkaldelse, samt lav opløsning, der fylder mindre og er egnet til Facebook, Instagram og andre sociale medier.

 

Udleverer du råfiler/ uredigerede billeder?

Nej, billederne leveres kun som færdigredigerede jpg filer.

 

Får vi alle billeder der er taget på dagen?

Fejlskud, som f.eks. billeder, der er slørede eller med tekniske fejl, vil blive sorteret fra inden udlevering. I får alle billeder, som jeg kan stå 100% inde for.

 

Hvor mange billeder får vi i alt?

Jeg går klart mest op i kvalitet frem for kvantitet i netop denne sammenhæng. Hellere 300 skarpe billeder end 500 middelmådige. Generelt tager jeg billeder i stort set al den tid jeg er til stede. Hvis der ikke lige er et højdepunkt i gang, så går jeg som regel rundt og tager stemningsbilleder af gæster, pynt, detaljer osv. Der leveres dog altid minimum 300 stk. billeder i sølvpakken, minimum 700 stk. i guldpakken og minimum 1000 stk. i diamantpakken.
 

Kan vi få fremkaldt nogle af billederne?

Ja, det er muligt at fremkalde billederne online nemt og hurtigt via jeres online galleri.

Kan vi bestille en fotobog?

Ja, det er muligt at bestille en fotobog med jeres bryllupsbilleder. I kan selv designe den og bestille online via jeres galleri, så den bliver akkurat som I ønsker.

 

Skal der sørges for mad til fotografen?

For bryllupper der varer over 5 timer, skal der sørges for mad. Det er en god idé at nævne for køkkenet, at der også skal sørges for mad til fotografen, f.eks. en simpel musikerplatte.

 

AFLYSNING

Ved sygdom, vil jeg gøre mit bedste for at finde en anden fotograf. Er dette ikke muligt, tilbagebetales depositummet. Depositummet tilbagebetales ikke, hvis brudeparret aflyser.

Har i øvrige spørgsmål?

Hvis I ikke har fundet svar på jeres spørgsmål på denne FAQ side, er i velkommen til at sende en besked. Så vil jeg vende tilbage til jer så hurtigt som muligt.

Hvordan skal jeg kontakte jer?

Bryllupsbilleder på Amalienborg Slotsplads i København
Bryllupsfoto af brudens forberedelse
Bryllupsbillede af riskast foran kirken
Bryllupsbillede af brud i brudekjole
Brudepar af bryllupsfotograf Loveknots
Bryllupsbillede af brudepar i skoven