FAQ

Oftest stillede spørgsmål

HVORDAN BOOKER VI LOVEKNOTS BRYLLUPSFOTOGRAF?

I er velkomne til at kontakte mig her, så vil jeg vende tilbage til jer, som regel i indenfor 24 timer.
Hvis jeg er ledig den dato I ønsker at booke mig, vil jeg sende jer en kontrakt. Når kontrakten er underskrevet og 1. rate på 2.000 kr. er indbetalt, bookes dagen til jer. 1. rate er depositum og refunderes ikke.

HVORDAN FOREGÅR DET MED BETALING?

Ved booking betales 1. rate på 2.000 kr. inden for en uge. Når der er 14 dage til brylluppet, fremsendes en faktura med restbeløbet, som skal være betalt før bryllupsdagen.

HVOR I LANDET KAN MAN BOOKE LOVEKNOTS BRYLLUPSFOTOGRAF?

Jeg kan primært bookes til bryllupper på Sjælland og Fyn.
Det er også muligt at booke mig til øvrige lokationer i Danmark, dog vil der komme kørselstillæg på, hvis det ligger udenfor Sjælland.
Hvis lokationen ligger udenfor Sjælland, vil der komme tillæg på for overnatning på 800 kr. pr. nat (Diamant- og Guldpakken = 2 nætter, Sølvpakken = 1 nat).

ER TRANSPORT INKLUDERET I PRISEN?

Ja, transport på hele Sjælland er inkluderet i pakkeprisen.

KAN VI MØDES FØR BRYLLUPPET

Hellere end gerne. Jeg mødes med alle mine brudepar online inden bryllupsdagen, for at vi lige kan få hilst på hinanden, samt vendt ønsker og planer for dagen, så vi alle er så godt forberedt som muligt.

FÅR VI EN FOTO-KONTRAKT?

Ja, kontrakten fremsendes ved booking.

HVAD HVIS VI HAR EN STRAM TIDSPLAN?

Hvis I har en stram tidsplan eller eksempelvis ikke vil ønsker at være væk fra jeres gæster i al for lang tid, når I skal have taget parbilleder alene, så kan vi sagtens finde en løsning. Tiden er også afhængig af det praktiske, f.eks. hvor langt er der fra vielsessted til det sted hvor I gerne vil have taget parbillederne. Jeg er fleksibel og tilpasser mig jeres planer.

 

 

 

 

 

 

HVORDAN LEVERES BILLEDERNE?

Billederne leveres digitalt i et smukt online galleri, som kun I har adgang til, men som I kan vælge at dele med familie og venner. I får adgang til at downloade alle billeder i fuld opløsning, der er egnet til fremkaldelse, samt lav opløsning, der fylder mindre og er egnet til Facebook, Instagram og andre sociale medier.

UDLEVERER DU RÅFILER/ UREDIGEREDE BILLEDER?

Nej, billederne leveres kun som færdigredigerede jpg filer.

FÅR VI ALLE BILLEDER DER ER TAGET PÅ DAGEN?

Fejlskud, som f.eks. billeder, der er slørede eller med tekniske fejl, vil blive sorteret fra inden udlevering. I får alle billeder, som jeg kan stå 100% inde for.

HVOR MANGE BILLEDER FÅR VI UDLEVERET I ALT?

Jeg går klart mest op i kvalitet frem for kvantitet i netop denne sammenhæng. Hellere 300 skarpe billeder end 500 middelmådige. Generelt tager jeg billeder i stort set al den tid jeg er til stede. Hvis der ikke lige er et højdepunkt i gang, så går jeg som regel rundt og tager stemningsbilleder af gæster, pynt, detaljer osv. Der leveres dog altid minimum 300 stk. billeder i sølvpakken, minimum 700 stk. i guldpakken og minimum 1000 stk. i diamantpakken.

KAN VI FÅ FREMKALDT NOGLE AF BILLEDERNE?

Ja, det er muligt at fremkalde billederne online nemt og hurtigt via jeres online galleri.

KAN VI BESTILLE EN FOTOBOG?

Ja, det er muligt at bestille en fotobog med jeres bryllupsbilleder. I kan selv designe den og bestille online via jeres galleri, så den bliver akkurat som I ønsker.

SKAL DER SØRGES FOR MAD TIL FOTOGRAFEN?

For bryllupper der varer over 5 timer, skal der sørges for mad. Det er en god idé at nævne for køkkenet, at der også skal sørges for mad til fotografen, f.eks. en simpel musikerplatte.

AFLYSNING

Ved sygdom, vil jeg gøre mit bedste for at finde en anden fotograf. Er dette ikke muligt, tilbagebetales depositummet. Depositummet tilbagebetales ikke, hvis brudeparret aflyser.

Bryllupsbilleder i København, Amalienborg

Fandt I ikke svar på jeres spøgsmål?

Så skriv til mig og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Romantisk brudepar bryllupsfoto i København
Bryllupsbilleder på Amalienborg Slotsplads i København
Bryllupsbillede af vielse i Kirke i København
Bryllupsbilleder af brudens forberedelse
Bryllupsbilleder i Hørsholm
Bryllupsbilleder af bryllupsfest i København

“JAMILA ER BARE SÅ SUPER BEHAGELIG OG DYGTIG AT ARBEJDE SAMMEN MED. HENDES BILLEDER ER IKKE OVERREDIGEREDE, MEN HUN FORMÅR AT SKABE NATURLIGHED, KÆRLIGHED OG SKØNHED, MED HELT ENKLE MIDLER. “

IDA A.

“JAMILA ER HELT FANTASTISK! DER MØDTE OS EN YDERST BEHAGELIG OG ROLIG PERSON, HVILKET VAR RIGTIG DEJLIGT, DA HELE SITUATIONEN GØR, AT MAN HAR FØLELSERNE LIDT UDEN PÅ TØJET. “

Malene L.

TUSIND TAK FOR EN RIGTIG DEJLIG DAG. MANGE KOM HEN OG SPURGTE, HVOR VI HAVDE FUNDET DIG. DE SAGDE DU VIRKEDE SÅ FAMILIÆR, VAR NATURLIG, BEHAGELIG OG FADEDE BARE IND. TAK FOR DET, VI ER HELT ENIGE.

Julie H.

“KÆMPE ROS FOR DIN RO OG NATURLIGE TILGANG TIL DET HELE, FLERE GÆSTER HAR OGSÅ KOMMENTERET PÅ HVOR SØD OG VENLIG DU VAR.”

Benedicte B.