Ofte stillede spørgsmål

HVORDAN BOOKER VI DIG?

I er velkommen til at udfylde kontaktformularen her, så vil jeg vende tilbage til jer, som regel i indenfor 24 timer.
Hvis jeg er ledig den dato I ønsker at booke mig, vil jeg sende jer en kontrakt. Når kontrakten er underskrevet og 1. rate på 25% af det fulde beløb er indbetalt, bookes dagen til jer.

 

Hvordan foregår det med betaling?

Ved booking betales 1. rate på 25% af det samlede beløb inden for en uge. Når der er 21 dage til brylluppet, fremsendes en faktura med restbeløbet, som skal være betalt senest 7 dage før bryllupsdagen.

 

Hvordan med corona?

Vi jo står i en lidt ekstraordinær situation med covid-19, hvor ingen med sikkerhed ved hvad morgendagen bringer.
Hvis der kommer corona restriktioner, der gør at I er nødt til at rykke jeres bryllup, så finder vi en ny dato. Hvis ikke jeg er ledig på den nye dato, får I jeres depositum (1. rate) retur og I skal ikke betale 2. rate.

Men bemærk – det skal være direkte grundet corona restriktioner, og altså ikke andre private årsager.

Så I skal ikke være bange for at “sidde i klemme”, i tilfældet af at situationen ændrer sig.

Naturligvis har jeg et gyldigt coronapas på jeres bryllupsdag.

 

Kan vi mødes før brylluppet

Hellere end gerne. Jeg mødes med alle mine brudepar inden bryllupsdagen, for at vi lige kan få hilst på hinanden, samt vendt ønsker og planer for dagen, så vi alle er så godt forberedt som muligt. Jeg kommer gerne ud til jer, hvis I bor i Københavnsområdet, ellers er I hjerteligt velkommen til at komme forbi mig her på Frederiksberg.

 

Får vi en kontrakt?

Ja, kontrakten fremsendes ved booking.

 

Hvad hvis vi har en stram tidsplan?

Hvis I har en stram tidsplan eller eksempelvis ikke vil ønsker at være væk fra jeres gæster i al for lang tid, når I skal have taget parbilleder alene, så kan vi sagtens finde en løsning. Tiden er også afhængig af det praktiske, f.eks. hvor langt er der fra vielsessted til det sted hvor I gerne vil have taget parbillederne. Jeg er fleksibel og tilpasser mig jeres planer.

Hvordan leveres billederne

Billederne leveres digitalt i et smukt online galleri, som kun I har adgang til, men som I kan vælge at dele med familie og venner. I får adgang til at downloade alle billeder i fuld opløsning, der er egnet til fremkaldelse, samt lav opløsning, der fylder mindre og er egnet til Facebook, Instagram og andre sociale medier.

 

Udleverer du råfiler/ uredigerede billeder?

Nej, billederne leveres kun som færdigredigerede jpg filer.

 

Får vi alle billeder der er taget på dagen?

Fejlskud, som f.eks. billeder, der er slørede eller med tekniske fejl, vil blive sorteret fra inden udlevering. I får alle billeder, som jeg kan stå 100% inde for.

 

Hvor mange billeder får vi i alt?

Det er meget svært at give et præcist antal på hvor mange billeder I får, da det kommer meget an på hvordan dagen udformer sig, samt højdepunkter og indslag. Jeg går klart mest op i kvalitet frem for kvantitet i netop denne sammenhæng. Hellere 300 skarpe billeder end 500 middelmådige. Generelt tager jeg billeder i stort set al den tid jeg er til stede. Hvis der ikke lige er et højdepunkt i gang, så går jeg som regel rundt og tager stemningsbilleder af gæster, pynt, detaljer osv. Der leveres dog altid minimum 300 stk. billeder i pakke 1 og minimum 600 stk. i pakke 2. 

Kan vi få fremkaldt nogle af billederne?

Ja, det er muligt at fremkalde billederne online nemt og hurtigt via jeres online galleri. 

Kan vi bestille en fotobog?

Ja, det er muligt at bestille en fotobog med jeres bryllupsbilleder. I kan selv designe den og bestille online via jeres galleri, så den bliver akkurat som I ønsker.

 

Er transport inkluderet i prisen?

Foregår brylluppet på Sjælland, er transport med i priserne. For bryllupper øvrige steder er der et transporttillæg.

 

Skal der sørges for mad til fotografen?

For bryllupper der varer over 5 timer, skal der sørges for mad. Det er en god idé at nævne for køkkenet, at der også skal sørges for mad til fotografen, f.eks. en simpel musikerplatte. 

 

AFLYSNING

Ved sygdom, vil jeg gøre mit bedste for at finde en anden fotograf. Er dette ikke muligt, tilbagebetales depositummet. Depositummet tilbagebetales ikke, hvis brudeparret aflyser.

Bryllupsbilleder i Frederiksberg Have i København
LGBT bryllupsbillede af lesbisk brudepar i København
Bryllupsbillede af riskast foran kirken
Brudepar fotograferet i naturen
Bryllupsbillede af brud der kysser sin gom
Bryllupsbillede af brudepar der kysser i naturen

Send en forespørgsel

5 + 11 =