Mød fotografen bag

Bryllupsfotograf Loveknots - Jamila Benarab

Hej

og velkommen til…

Jeg er Jamila, 32 år og bor i København med min lille hund Filur.

At fotografere handler for mig om så meget mere end at trykke på en udløser. Jeg elsker at mærke stemningen til de bryllupper jeg fotograferer, og indfange denne stemning på mine billeder, sådan at den altid kan mærkes igen, når man ser billederne fra dagen.

For at dette kan lykkes, er der så utroligt mange ting der spiller ind, og som tilsammen skal gå op i en højere enhed. Derfor inddrager jeg alle mine sanser i min fotografering, så jeg i sidste ende leverer et stykke arbejde jeg også selv er tilfreds med og kan stå 100% inde for.

Min kærlighed for fotografering startede for ca. 15 år siden, da jeg fik adgang til en vens hjemmestudie. Her fik jeg hurtigt øjnene op for et helt univers af muligheder for at udforske kreativiteten. Denne nysgerrighed og fascination har hængt ved lige siden. 

Ord om bryllupsfotografen

"Jamila er bare så super behagelig og dygtig at arbejde sammen med. Hendes billeder er ikke overredigerede, men hun formår at skabe naturlighed, kærlighed og skønhed, med helt enkle midler. "

– Ida A.

"Jamila er helt fantastisk! der mødte os en yderst behagelig og rolig person, hvilket var rigtig dejligt, da hele situationen gør, at man har følelserne lidt ude på tøjet. Vores fotosession efter kirken, var ligeledes fuld af ro og tålmodighed, og Jamila var endvidere meget lydhør overfor vores egne forslag og ønsker, selv om nogle af dem var lidt skøre."

– Malene L.

"Jamila er imødekommende, detaljeorienteret, perfektionistisk og meget lydhør overfor sin kundes ønsker."

– Caroline A.

"Det var været en fantastisk oplevelse at have Jamila som fotograf. Hun var med os hele dagen."

– Sema S.

"Billederne vi modtog var rigtig flot redigeret, og vi er meget tilfredse. Jeg vil varmt anbefale Jamila som bryllupsfotograf, da hun virker som en yderst reel person, der kommer i god tid til lejligheden, yder en fantastisk service og tager perfekte billeder."

– Malene L.

"Så fine og naturlige konfirmationsbilleder. God kemi og skide sød fotograf. Kan varmt anbefales."

– Mia Z.

"Jeg kan varmt anbefale Jamila, som en glimrende portrætfotograf."

– Caroline A.