jeres investering i Minder, der holder hele livet

Bryllupsfotograf Loveknots - Jamila Benarab

Fotografen bag Loveknots

Jeg er Jamila, ejer af Loveknots.

Som bryllupsfotograf vægter jeg utrolig højt, at der er god kemi mellem os, da vi skal bruge mange timer i hinandens selskab.

Der skal være tillid mellem os, og det er vigtigt at I føler, at I er i trygge hænder og trygt kan overlade fotodelen til mig.

Med mig som jeres bryllupsfotograf, har vi to online møder møder sammen. Vi finder et tidspunkt, hvor det passer ind i jeres kalender!

Det første møde er når I har besluttet jer for at det er mig, som skal være jeres bryllupsfotograf. Her vil jeg gerne høre lidt om jeres ønsker og behov, og her finder vi ud af om jeg er den rette bryllupsfotograf for jer.

Det er afgørende for mig, at både I og jeg har en god mavefornemmelse allerede ved det indledende møde, når I har besluttet at booke mig til jeres bryllup. Derfor er det vigtigt, at vi lige får hilst og sat ansigt på hinanden, inden vi officielt laver en aftale.

Så hvis I kan lide min fotostil og kan se at jeg er den rette fotograf for jer, så skriv til mig.

Jeg glæder mig til at møde jer og høre meget mere om jeres store dag.

Ord om bryllupsfotografen

Tusind tak for en rigtig dejlig dag. Mange kom hen og spurgte, hvor vi havde fundet dig. De sagde du virkede så familiær, var naturlig, behagelig og fadede bare ind. Tak for det, vi er helt enige.

– Julie H.

"Hold nu helt op, hvor er det nogle fantastiske billeder! Tusind tak fordi du kom og forevigede vores dag i billeder. Kæmpe ros for din ro og naturlige tilgang til det hele, flere gæster har også kommenteret på hvor sød og venlig du var og at man nærmest ikke lagde mærke til at du var der, hvilket jo er positivt i denne sammenhæng."

– Benedicte B.

"Tusind tusind tak for de meget flotte billeder du har taget til vores bryllup! Jeg har grædt af glæde flere gange mens jeg kiggede dem igennem! De er virkelig smukke! "

– Michelle H.

"Jamila er bare så super behagelig og dygtig at arbejde sammen med. Hendes billeder er ikke overredigerede, men hun formår at skabe naturlighed, kærlighed og skønhed, med helt enkle midler. "

– Ida A.

"Jamila er helt fantastisk! der mødte os en yderst behagelig og rolig person, hvilket var rigtig dejligt, da hele situationen gør, at man har følelserne lidt ude på tøjet. Vores fotosession efter kirken, var ligeledes fuld af ro og tålmodighed, og Jamila var endvidere meget lydhør overfor vores egne forslag og ønsker, selv om nogle af dem var lidt skøre."

– Malene L.

"Billederne vi modtog var rigtig flot redigeret, og vi er meget tilfredse. Jeg vil varmt anbefale Jamila som bryllupsfotograf, da hun virker som en yderst reel person, der kommer i god tid til lejligheden, yder en fantastisk service og tager perfekte billeder."

– Malene L.

Ord om bryllupsfotografen

Send en forespørgsel

Overvejer I at booke mig? Eller måske har I allerede besluttet jer?
Udfyld formularen herunder, så vil jeg kontakte jer, så vi kan tale nærmere. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Hvordan skal jeg kontakte jer?