Priser på bryllupsbilleder

Diamant bryllupspakke bryllupfotografering - pris
Guld bryllupspakke bryllupfotografering - pris
Sølv bryllupspakke bryllupfotografering - pris

JERES PlanER OG ØNSKER

Vi planlægger to online møder for at sikre det bedste samarbejde mellem os.
Det første møde sker, når I har besluttet jer for at booke mig. Her får jeg indblik i jeres planer og ønsker for jeres store dag for at afgøre, om jeg er den rette fotograf for jer.
Det andet møde finder sted cirka en måned før jeres bryllupsdag, hvor vi sammen lægger en fotoplan ud fra de detaljer, I har på plads. Dette møde er vigtigt, for at skabe de bedste betingelser for jeres billeder.

HVOR I LANDET?

Jeg er baseret i København og har specialiseret mig i at fotografere bryllupper på Sjælland.
Hvis I overvejer at booke mig til et bryllup uden for Sjælland, vil der være et tillæg for kørsel samt eventuelle broafgifter, der vil blive beregnet i overensstemmelse med gældende takster.
For et konkret tilbud, er I velkomne til at sende en besked på hej@loveknots.dk

jeg er altid tilgængelig

Jeg har sammensat forskellige bryllupspakker for at kunne imødekomme jeres behov på bedst mulig vis. På den måde kan I selv vælge, hvad der passer bedst til jer.
Ønsker I en bryllupsfotograf til stede hele dagen, så jeres billeder kan fortælle hele historien om jeres særlige dag? Eller måske ønsker I kun en fotograf til en halv dag?
Valget er helt op til jer, og jeg er fleksibel i forhold til jeres ønsker.

Online galleri til bryllupsbilleder

Levering af bryllupsbilleder

  • Billederne leveres i et flot online galleri.
  • I får jeres helt egen private side med passwordbeskyttet adgang.
  • Galleriet kan deles med familie og venner.
  • Billederne kan når som helst, hvor som helst tilgås via internettet.
  • Fremkald selv jeres fotos og fotobøger direkte via galleriet.
  • Download nemt billederne i printvenlig kvalitet.

Bryllupsbilleder med drone i København

BILLEDER MED FOTODRONE

Ligegyldigt hvilken pakke I vælger, får I smukke parbilleder, der er taget oppe fra himlen med fotodrone. Desuden betyder det også, at I hvor som helst kan få taget et flot billede sammen med alle jeres gæster, da billedet tages oppefra og det derfor ikke er en hindring, at der ikke lige er en stige eller 1. sal jeg kan tage billedet fra.

Bryllupsbilleder med drone i København

FÅ EN LUKSUS FOTOBOG

Vis jeres smukke billeder frem i en lækker og eksklusiv kvalitet. Brug den som coffeetable book derhjemme, eller find en plads til den på den gode hylde. I kan tilkøbe og selv bygge og designe denne flotte bog. Vælger I Diamantpakken, får I bogen med i pakken uden ekstra beregning.

Send en forespørgsel

Hvordan skal jeg kontakte jer?

“JAMILA ER BARE SÅ SUPER BEHAGELIG OG DYGTIG AT ARBEJDE SAMMEN MED. HENDES BILLEDER ER IKKE OVERREDIGEREDE, MEN HUN FORMÅR AT SKABE NATURLIGHED, KÆRLIGHED OG SKØNHED, MED HELT ENKLE MIDLER. “

IDA A.

“JAMILA ER HELT FANTASTISK! DER MØDTE OS EN YDERST BEHAGELIG OG ROLIG PERSON, HVILKET VAR RIGTIG DEJLIGT, DA HELE SITUATIONEN GØR, AT MAN HAR FØLELSERNE LIDT UDEN PÅ TØJET. “

Malene L.

TUSIND TAK FOR EN RIGTIG DEJLIG DAG. MANGE KOM HEN OG SPURGTE, HVOR VI HAVDE FUNDET DIG. DE SAGDE DU VIRKEDE SÅ FAMILIÆR, VAR NATURLIG, BEHAGELIG OG FADEDE BARE IND. TAK FOR DET, VI ER HELT ENIGE.

Julie H.

“KÆMPE ROS FOR DIN RO OG NATURLIGE TILGANG TIL DET HELE, FLERE GÆSTER HAR OGSÅ KOMMENTERET PÅ HVOR SØD OG VENLIG DU VAR.”

Benedicte B.