Priser på bryllupsbilleder

Bryllupsbilleder i København, Amalienborg
Brudepar i havn foran vandet om sommeren
Brudebuket, brudekjole og brudehår - bryllupsfoto
Online galleri til bryllupsbilleder

Levering af bryllupsbilleder

  • Billederne leveres i et flot online galleri.
  • I får jeres helt egen private side med passwordbeskyttet adgang.
  • Galleriet kan deles med familie og venner.
  • Billederne kan når som helst, hvor som helst tilgås via internettet.
  • Fremkald selv jeres fotos og fotobøger direkte via galleriet.
  • Download nemt og hurtigt billederne i lav og høj opløsning.

Bryllupsbilleder med drone i København

BILLEDER MED FOTODRONE

Ligegyldigt hvilken pakke I vælger, får I smukke parbilleder, der er taget oppe fra himlen med fotodrone. Desuden betyder det også, at I hvor som helst kan få taget et flot billede sammen med alle jeres gæster, da billedet tages oppefra og det derfor ikke er en hindring, at der ikke lige er en stige eller 1. sal jeg kan tage billedet fra.

Lad os mødes

For at skabe det bedste udgangspunkt, både for jer og for mig som jeres bryllupsfotograf, så mødes vi to gange online. Første gang er, når I har besluttet jer for at booke mig som jeres bryllupsfotograf. Her vil jeg gerne høre om jeres planer og ønsker for jeres store dag. Her finder vi også ud af, om jeg er den rette fotograf for jer. Andet møde er ca. en måned inden bryllupsdagen, hvor I har detaljerne på plads, så vi kan lægge en fotoplan for dagen.

Lokation

Da jeg holder til i København, fotograferer jeg primært bryllupper i Københavnsområdet. Det er muligt at booke mig til bryllupper udenfor Storkøbenhavn, men er der over 25 km kørsel fra København, vil der komme kørselstillæg på efter statens takster (3,73 kr. pr. km, 2023).
For et specifikt tilbud, send en besked ved at kontakte mig.

Vælg jeres pakke

For at kunne imødekomme jeres behov bedst muligt, har jeg sammensat nogle bryllupspakker, så I selv kan vælge hvad der bedst passer til jer. Vil I have en bryllupsfotograf på hele dagen, så jeres billeder fortæller hele historien om jeres dag? Eller måske ønsker I kun en fotograf til jeres bryllup en halv dag? Valget er helt op til jer.

Send en forespørgsel

Hvordan skal jeg kontakte jer?

Ord om bryllupsfotografen

Tusind tak for en rigtig dejlig dag. Mange kom hen og spurgte, hvor vi havde fundet dig. De sagde du virkede så familiær, var naturlig, behagelig og fadede bare ind. Tak for det, vi er helt enige.

– Julie H.

"Hold nu helt op, hvor er det nogle fantastiske billeder! Tusind tak fordi du kom og forevigede vores dag i billeder. Kæmpe ros for din ro og naturlige tilgang til det hele, flere gæster har også kommenteret på hvor sød og venlig du var og at man nærmest ikke lagde mærke til at du var der, hvilket jo er positivt i denne sammenhæng."

– Benedicte B.

"Tusind tusind tak for de meget flotte billeder du har taget til vores bryllup! Jeg har grædt af glæde flere gange mens jeg kiggede dem igennem! De er virkelig smukke! "

– Michelle H.

"Jamila er bare så super behagelig og dygtig at arbejde sammen med. Hendes billeder er ikke overredigerede, men hun formår at skabe naturlighed, kærlighed og skønhed, med helt enkle midler. "

– Ida A.

"Jamila er helt fantastisk! der mødte os en yderst behagelig og rolig person, hvilket var rigtig dejligt, da hele situationen gør, at man har følelserne lidt ude på tøjet. Vores fotosession efter kirken, var ligeledes fuld af ro og tålmodighed, og Jamila var endvidere meget lydhør overfor vores egne forslag og ønsker, selv om nogle af dem var lidt skøre."

– Malene L.

"Billederne vi modtog var rigtig flot redigeret, og vi er meget tilfredse. Jeg vil varmt anbefale Jamila som bryllupsfotograf, da hun virker som en yderst reel person, der kommer i god tid til lejligheden, yder en fantastisk service og tager perfekte billeder."

– Malene L.